Work with neighbours

Our Office er kontorfællesskaber, der samler kreative, ambitiøse og idérige iværksættere, der aktivt søger nye partnerskaber på tværs af brancher

 

Our Office by DEAS er en samling af inspirerende kontorfællesskaber i Københavnsområdet. Vi tilbyder attraktive og stimulerende rammer til faglig udvikling for start-ups, små og mellemstore virksomheder, der søger plads til både fællesskabet og udviklende samarbejde med andre kreative ildsjæle.

Fællesskabet som driver
Our Office er skabt ud fra ambitionen om at forene individet og fællesskabet. I samarbejde med ét af Danmarks bedste arkitektfirmaer Henning Larsen har alt fra konceptudvikling, space planning og materialer haft ét overskyggende formål: At inspirere til fagligt samarbejde og sparring på tværs af brancher, forretningsområder og personligheder.

Our Office er et fællesskab, som samler mennesker fra forskellige brancher med samme ambition – ambitionen om at skabe noget nyt, udnytte synergier og forvandle spæde spadestik til sikker succes.

Så fællesskabet, og fællesskabets værdier og resultater, er kernen i Our Office – og den gode idé drives, formes og udvikles bedst i et fællesskab, hvor brancher kan give nyt lys til idéen, så den går fra god til genial.

Hos Our Office er der altså plads til fordybelse, networking, videndeling, coworking – og en hverdag, der ikke føles som arbejde.

 

 

cirkel, our office, ouroffice, indretning, fællesskab, kontorfællesskab

Se filmen
Om our office

Inspirerende arkitektur

Alle Our Office kontorfællesskaber er tegnet og indrettet i samarbejde med ét af landets mest anerkendte arkitektfirmaer Henning Larsen, hvor lyse fællesområder og levende overflader har skabt en inspirerende kontoridentitet.

 

I vores kontorfællesskab får du dit eget kontor med ro til fordybelse og plads til koncentreret arbejde

 

Få fællesskab, frihed og fordele som en del af our office

Vi har skabt Our Office for at give dig de bedste vilkår, når det kommer til faglig udvikling gennem fordelene ved et fællesskab.

Kontorfællesskaberne er designet sådan, at du er i kontrol. Du kan altid vælge fællesskabet til i vores inspirerende lounge- og fællesområder – og modsat et åbent kontorfællesskab kan du altid lukke døren bag dig, hvis du har brug for at lukke støjen ude og samle dine tanker omkring næste projekt.

Ud over at have adgang til det bedste fra begge verdener, får du også en række fordele som en del af Our Office:


Frihed til udfoldelse
Vi har samarbejdet med ét af Danmarks bedste arkitektfirmaer for at sikre de bedste rammer til at drive fællesskabet. Det betyder, at der i alt fra space planning til møbler er tænkt over, hvordan fællesskab og samarbejde kommer til sin ret – så du får de bedste omgivelser til faglig udvikling.

Få overskud til mere
Et kontorfællesskab har ikke kun faglige fordele. Der er også økonomiske fordele at hente. Our Office er oplagt som et kontor, hvor deleøkonomi bliver en naturlig del af hverdagen. Så kan du sikre både fagligt overskud og plus på kontoen.

Fuld fleksibilitet
Hos Our Office får du fuld fleksibilitet. Uanset hvilket kontorfællesskab du bor i, kan du til hver en tid skalere op eller ned og flytte til et nyt lokale, som passer til dine pladsbehov.

Ingen skjulte gebyrer
Du betaler ingen ekstragebyrer eller -udgifter, når du lejer et kontor hos os. Den månedlige leje er inklusive vand, varme, fællesudgifter – og ingen overraskelser.

 

 

 

Attraktive
kontorfælleskaber
For iværksættere,
små og mellemstore
virksomheder i
københavn og
nordsjælland

kontakt Maria Astrup fra
our office og hør mere

43 33 81 16
info@ouroffice.dk

PilBurgerPath 2LukTriangleTriangleTriangleGroup 3IntranetFill 1Path 2Triangle